hr | en

Koordinacije srpskih udruženja porodica nestalih, ubijenih i poginulih lica s prostora bivše Jugoslavije iz Beograda i Documente – Centra za suočavanje s prošlošću iz Zagreba organiziraju skup pod nazivom R A T S JE Ć A NJ A – ODGOVORNOST DRŽAVA NASTALIH RASPADOM BIVŠE JUGOSLAVIJE PREMA POSLJEDICAMA RATOVA DEVEDESETIH.

Skup će se održati 07.07.2016.g.(četvrtak) u 11:00 h, Terazije 3, II kat, Velika sala.

Govore /

Veljko Odalović, predsjednik Komisije za nestala lica Vlade Republike Srbije, Stjepan Sučić, pomoćnik Ministra branitelja u Vladi RH,Uprava za zatočene i nestale, dr Jovo Bakić, docent na Filozofskom fakultet u Beogradu, dr sc. Hrvoje Klasić, docent na Filozofskom fakultet u Zagrebu, dr. Milan Gulić, povijesničar, Vesna Teršelič, voditeljica Documente – Centra za suočavanje s prošlošću Zagreb, Zoran Pusić, predsjednik Građanskog odbora za ljudska prava iz Zagreba, Eugen Jakovčić, Documenta Zagreb, Ivana Franović, Centar za nenasilnu akciju, Duško Čelić, predsjednik Upravnog odbora Koordinacije srpskih udruženja porodica nestalih, ubijenih i poginulih lica sa prostora bivše Jugoslavije.

Moderator skupa je / Dragan Pjevač, predsjednik Koordinacije srpskih udruženja porodica nestalih, ubijenih i poginulih lica sa prostora bivše Jugoslavije.

Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću