hr

U srijedu, 26.08., u Narodnoj knjižnici Knin održan je okrugli stol Adekvatni odgovori: potrebe stanovništva na područjima posebne državne skrbi u vrijeme pandemije. 

Kako bi ispitali koji su problemi ljudi na ratom opustošenim i nerazvijenim područjima u kontekstu pandemije, te javnosti predstavili listu potreba i prijedloga, proveli smo istraživanje putem telefonskih intervjua tijekom svibnja i lipnja. Na okruglom stolu predstavit ćemo prve rezultate istraživanja te razgovarati o socijalnim i razvojnim izazovima i mogućim mjerama. Provedbu istraživanja podržao je Fond za aktivno građanstvo Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

U prilogu se nalazi istraživački izvještaj.

 


 

Projekt Adekvatni odgovori: potrebe stanovništva na područjima posebne državne skrbi u vrijeme pandemije je podržan sa € 4970 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Tisak ove publikacije omogućen je financijskom podrškom Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Documente i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda.