hr | en

Ovim putem pozivamo vas na sudjelovanje u kampanji za podizanje svijesti o pravima žrtava i važnosti implementacije Direktive 2012/29/EU o uspostavi minimalnih standarda za prava, potporu i zaštitu žrtava kaznenih djela u svim državama članicama EU, koju je pokrenula organizacija Victim Support Europe.
 

Sudionici se pozivaju da podrže kampanju prijavom na Thunderclap platformu preko koje će se na njihovom profilu na društvenim mrežama (facebook, twitter ili tumblr) objaviti poruka sljedećeg sadržaja:

“75 million victims of crime in EU per year. EU Victims law must be implemented. Raise your voice for #VictimsRights http://thndr.me/fBNj34 “.

 
Cilj je željenu poruku prenijeti što većem broju ljudi. S obzirom da je najbolji način da se to postigne istovremena objava poruke na društvenim mrežama, Thunderclap će automatski objaviti poruku 16.11.2015. u 10:30h na profilima svih prijavljenih sudionika.

Prijaviti se možete na linku: https://www.thunderclap.it/projects/33386-raiseyourvoice4-victimsrights.
Za više informacija o kampanji: http://victimsupporteurope.eu/news/awareness-raising-campaign-raise-your-voice-for-victimsrights/